logo-nrv-de-doorslag

Commissies en vrijwilligerswerk

 

De commissies van de vereniging

Naast het bestuur, heeft de vereniging commissies. De leden in deze commissies zijn op tal van punten actief en in de vereniging. Voor de vereniging is het belangrijk dat er veel leden actief zijn binnen een commissie. Op deze manier houden we vereniging draaiend en bloeiend. We willen je als nieuw lid vragen om te kijken op welke manier jij je steentje bij kan dragen aan de vereniging. Dit hoeft echt niet veel tijd in beslag te nemen. Wij zijn als vereniging met alle hulp, grote en kleine, zeer blij. Bijna alle hulp kan je doen op de tijden dat het jou uitkomt. 

Materiaalcommissie

Deze commissie houdt zich bezig met het onderhoud van de boten en de botenloods. Wil je graag meehelpen? Stuur een mail naar:

eiclaairetam.[antispam].@dedoorslag.nl

Roeicommissie

Heb je veel kennis van roeien? Of wil je graag de roeicommissaris ondersteunen met bijvoorbeeld het recreatief roeien, het wedstrijd roeien, instructie en afroeien? Stuur dan een mail naar:

eissimmocieor.[antispam].@dedoorslag.nl 

Je kunt de roeicommissie trouwens ook benaderen met vragen over afroeien. Voor meer info, zie: Afroeien

Toercommissie

Houd je van toertochten. Wil je graag meehelpen met het organiseren van toertochten? Heb je een idee waar we een keer naar toe kunnen gaan? Stuur een mail naar:

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl 

Vrijwilligerswerk

Naast de commissies, hebben we veel vrijwiligers nodig op en rondom de vereniging. Wil je op een andere manier dan de commissies een steentje bijdragen aan de vereniging. Wij waarderen alle hulp zeer! Stuur graag een mail met je kwaliteiten en wensen naar:

siraterces.[antispam].@dedoorslag.nl

Baristadienst

Elk lid heeft 1 of 2 keer per jaar in het weekend een baristadienst. Als je in het weekend roeit, kan je de koffie en thee verzorgen en roeien. Je kan de koffie en thee van te voren zetten, vervolgens gaan roeien, en aan de einde van de ochtend alles weer op ruimten. In de kantine hangt een lijst waarop staat, wanneer je bardienst hebt. 

Foto 1

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

Social media

Instagram