logo-nrv-de-doorslag

Clubkleding

 

  Volgende bestelmoment

Helaas val je nu tussen wal en schip. Momenteel kun je via Powerhouse geen clubkleding bestellen. 

Clubkleding

Clubkleding NRV De DoorSlag.

We hebben als roeivereniging een eigen kledinglijn met diverse items, zoals een roeipakje, legging, hoodie en turtle (bodywarmer). Deze kleding kun je één keer per jaar bestellen bij Powerhouse. 

Bestel hier je nieuwe outfit!

Meer informatie? Neem contact op via: ofni.[antispam].@dedoorslag.nl 

Roeikleding recreanten.

Voor recreatief roeien zijn er geen kledingeisen. Als je alleen op de vereniging roeit, mag je uiteraard kiezen welke kleding je draagt. Het is wel belangrijk dat als je in een C1, skiff zit of boeg of stuur bent in een meerpersoonsboot, je een fluorescerend hesje draagt. 

Roeikleding toertochten.

Bij toertochten dragen leden zoveel mogelijk het officiële roeishirt van de vereniging (al dan niet met fluorescerende kenmerken) en zorgen ervoor dat zij zichtbaar zijn.  Verder is allerhande sportkleding bruikbaar, vooropgesteld dat de kleding strak zit, om te voorkomen dat de handen en riemen blijven haken. Let er daarnaast op dat T-shirts voldoende lang zijn, zodat de rug altijd bedekt is (voorkomt blessures). De sportschoenen moeten smalle hakken hebben, zodat ze in de voetenborden passen. 

Roeikleding wedstrijdroeiers.

Wedstrijdroeiers roeien uitsluitend in het officiële clubtenue van NRV De DoorSlag bij wedstrijden en bestaat uit een wedstrijdpakje of roeishirt met (korte) legging. De wedstrijdkleding moet uniform gedragen worden. Vanaf 100 meter afstand moet de kleding er eenvormig uitzien. Sinds 2020 mag elke individuele roeier (ook in een ploeg) zelf bepalen of hij/zij een roeipakje of wedstrijdshirt (korte of lange broek) draagt. De wedstrijdlegging voldoet aan de eisen van de KNRB en mag dus ‘over’ het roeipakje heengedragen worden. Bij trainingen op de wedstrijdbaan mogen wedstrijdroeiers natuurlijk dragen wat ze willen. Wel is het verplicht om altijd zichtbare (fluorescerende) bovenkleding te dragen, zoals in het geel of oranje.

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

Social media

Instagram