logo-nrv-de-doorslag

Marathonroeien

 

Bij De Doorslag is een enthousiaste groep leden die aan marathon roeien doet: lange afstanden trainen en meedoen met roeimarathons. Hieronder staat een stukje geschreven door twee enthousiaste marathonroeiers (Wim en Jacoline). Als je interesse hebt om mee te roeien met de marathongroep, kan je je aanmelden bij de roeicommissie, de secretaris of direct via de marathonroeiers.

 

'Via de roeibond worden er diverse roeimarathons georganiseerd. Een groepje ‘fanatieke’ roeiers van de NRV De Doorslag heeft hier regelmatig aan deelgenomen. Graag willen we meer Doorslagroeiers enthousiasmeren.

We hebben meerdere keren deelgenomen aan de Elfsteden roeimarathon (210 km in Estafette), de Hart-van – Holland Tocht (90 km in Estafette) Weerribben marathon (50 km integraal) en de Midwintermarathon (50 km).

Graag nodigen wij je uit om mee te trainen op dinsdagavond (vanaf 19.15 uur) en eventueel ook in het weekend. Voorheen was dit meestal zondagmiddag, maar soms ook in de ochtend op zondag of zaterdag. We roeiden dan regelmatig naar Marnemoende.

Iedereen met sturen 2 en doorzettingsvermogen kan meedoen.

Ook als je niet direct mee wil doen aan een marathon, maar wel lekker wil roeien, ben je van harte welkom op de dinsdagavond. We zien je graag op dinsdagavond op het vlot!

Groetjes, Wim en Jacoline'

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

Social media

Instagram