logo-nrv-de-doorslag

Nieuwegeinse Roeivereniging De DoorSlag


Wat waren we trots dat we in 2004 onze eigen roeivereniging in Nieuwegein konden oprichten. Trots zijn we nog steeds op het feit dat we met elkaar een hele gezellige roeivereniging weten neer te zetten op onze mooie locatie op de Gemeentewerf  Nieuwegein aan het Merwedekanaal.

Daar hebben een grote loods voor onze boten, kleedkamers en een kantine met dakterras aan het water. Met ruim 135 leden zijn we geen massale vereniging maar groot genoeg om activiteiten zoals roei- en marathontochten te organiseren.dd4r1178

Onze jeugdroeiers doen mee aan de regionale KNRB jeugdcompetitie DiMi.

We hebben leden in alle leeftijdscategorieën; van jeugdroeiers vanaf 12 jaar tot aan senioren roeiers van 70 jaar.

Door de centrale ligging van onze roeivereniging is deze ook goed bereikbaar voor roeiers uit Utrecht, Houten, IJsselstein en andere omliggende gemeenten.

 

Wil je proeven wat roeien is?
Elke maand organiseren wij gratis “Proefroeien”.doorslag-opening-20150627-19-300x225 Hierbij word je in twee gratis proeflessen door ervaren instructeurs wegwijs gemaakt in roeien. Je stapt meteen in een roeiboot (C4+) en gaat met een ploeg het water op. Na deze twee lessen kun je besluiten om lid te worden. Voor meer informatie lees hier meer.

Heb je al geroeid bij een andere vereniging? Je bent welkom op onze vereniging. Meer informatie over de vereniging vind je hier of meteen lid worden lees je hier.

 

Het laatste nieuws van Nieuwegeinse Roeivereniging de DoorSlag

 

Sloeproeiers op bezoek


Auteur: Oscar Ruiters
Nadat een groep van de Doorslag eerder vorige maand al hadden geproefd aan het sloeproeien, waren zaterdag 1 juli de sloeproeiers uit Utrecht bij ons op tegenbezoek. Onze instructeurs René, Edith en Tanja verzorgden ... Lees meer

Henley 2022


Auteur: Ruud Huisman
Roeitocht op de Theems (20-aug-22) Het weekend van 20/21 augustus waren 8 roeiers van de roeivereniging in Engeland om te roeien op het historische parcours van de Henley Regatta: wereldberoemd. Via diverse uiteenlo... Lees meer

Sneek 2022


Auteur: René
Op zondag 7 Augustus 2022 is de Snits (Sneek) tocht gevaren met een ploeg van de Doorslag. De tocht was over 28 km. Een fotoverslag van de dag is hier te vinden. Lees meer

Naar nieuwsoverzicht
contact-nrv-de-doorslag

Roeien bij De DoorSlag

Roeien is uitdagend, dit maakt dat ik even alles kan vergeten en mij kan focussen op de roeitechniek. Alleen of met anderen genieten op het water.

vincent-275x300

Vincent

Bij het roeien gebruik je alle spieren, heerlijk! Ook het lesgeven aan de nieuwelingen is iets dat ik heel leuk vind om te doen, zo bijzonder hoe snel je mensen vooruit ziet gaan.

jacoline-700-275x300

Jacoline

Samen buiten heerlijk op het water actief bezig zijn. Met elkaar die boot zo snel mogelijk vooruit krijgen. Heerlijk!

unknown-person-275x300

Word jij ons nieuwe lid?

Kom eens gezellig bij ons kijken en met ons proefroeien!

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

De Doorslag