logo-nrv-de-doorslag

Proefroeien

 

Eerstvolgende proeflessen:

Zaterdag 9 en 16 december van 10.00 - 11.00 uur.

Naderhand koffie en thee.

Dit is een proefroeimoment voor beginnende volwassen roeiers. Heb je interesse? Meld je dan aan via onderstaand formulier of stuur een mail naar: neieorfeorp.[antispam].@dedoorslag.nl of schrijf je in via het inschrijfformulier proefroeien.

Voor deze datum hebben zich al het maximale aantal proefroeiers gemeld. Je kan je nog inschrijven voor de reservelijst of voor het volgende proefroeimoment.

 

Data proefroeien

In 2024 organiseren we op de volgende zaterdagen proefroeimomenten:

3 en 10 februari 
6 en 13 april
1 en 8 juni
5 en 12 oktober

Het proefroeien duurt van 10 tot 11 uur met naderhand tijd voor vragen en een kopje thee/ koffie.

Stuur een mail naar: neieorfeorp.[antispam].@dedoorslag.nl als je je wilt aanmelden voor deze proefroeimomenten of schrijf je in via het inschrijfformulier proefroeien.

 

De proeflessen

Nieuwgierig geworden? Je krijgt twee proeflessen aangeboden, hoe leuk is dat!

Tijdens deze lessen geven onze enthousiaste instructeurs een korte uitleg over het roeien. Je krijgt uitleg over de boten en je gaat een stukje roeien. 

Na afloop van de lessen zal de instructeur onder het genot van een bakkie koffie/thee alles vertellen over de roeivereniging. Uiteraard kun je dan ook al je vragen stellen. 

De instructielessen vinden plaats op zaterdag- en zondagochtend. Ben je al een ervaren roeier? Dan kun je aansluiten bij een van de vele groepen. Stuur een mail naar neieorfeorp.[antispam].@dedoorslag.nl en geef aan dat je al ervaring hebt. Wij nemen dan contact met je op. Inschrijfformulier proefroeien

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

Social media

Instagram