logo-nrv-de-doorslag

Proefroeien

 

Eerstvolgende proeflessen: 

Zaterdag 1 en 8 juni van 9.45 tot 11.15 uur.

Inloop om 9.45 uur. Roeien van 10 tot 11 uur. Naderhand koffie en thee.

Dit zijn proefroeimomenten voor beginnende volwassen roeiers. Heb je interesse? Je bent van harte welkom. Meld je aan via onderstaand formulier of stuur een mail naar: neieorfeorp.[antispam].@dedoorslag.nl. We nemen dan contact met je op. 

 

Heb je al ervaring met roeien? Stuur dan graag een mail naar neieorfeorp.[antispam].@dedoorslag.nl. We overleggen dan met je voor een geschikt moment om te komen roeien.

 

Proefroeien voor de beginnende roeier

In 2024 organiseren we op de volgende zaterdagen proefroeimomenten:

  • 3 en 10 februari 
  • 6 en 13 april
  • 1 en 8 juni
  • 5 en 12 oktober

De proeflessen zijn van 9.45 tot 11.15 uur. Tijdens deze lessen geven onze enthousiaste instructeurs een korte uitleg over de boten en ga je een stukje roeien. Na afloop van de lessen zal de instructeur onder het genot van een kopje koffie/thee alles vertellen over de roeivereniging. Uiteraard kun je dan ook al je vragen stellen. Wil je graag meedoen met deze proeflessen of heb je nog vragen. Stuur een mail naar: neieorfeorp.[antispam].@dedoorslag.nl of schrijf je in via het 'inschrijfformulier proefroeien' onderaan deze pagina. 

Proefroeien voor de ervaren roeier

Heb je al ervaring met roeien en wil je graag bij ons lid worden? Je mag dan ook twee keer bij ons komen proefroeien. Als je ons een mail stuurt naar neieorfeorp.[antispam].@dedoorslag.nl nemen we contact met je op. Geef in de mail duidelijk aan hoeveel jaar ervaring je hebt en in welk soort boot je graag wil komen proefroeien (skiff, gladde twee, gladde 4 of C4x+). We overleggen dan op welke dag (waarschijnlijk een zaterdag of zondag) en tijd je een keer bij ons kan komen proefroeien. 

Proefroeien voor de jeugd

Ben je tussen de  12 en 18 jaar en in het bezit van een zwemdiploma. Dan ben je van harte welkom om op zondagochtend bij ons te komen roeien. Wil je een keer komen proefroeien? Stuur een mail naar neieorfeorp.[antispam].@dedoorslag.nl waarin je aangeeft interesse te hebben. Geef graag je leeftijd door en of je al ervaring hebt met roeien. 

 

Roeiers

Inschrijfformulier proefroeien

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

Social media

Instagram