logo-nrv-de-doorslag

Opzeggen

 

Het lidmaatschap loopt steeds van 1 januari tot en met 31 december, helaas is het niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. Roeiers die zich als nieuw lid inschrijven hebben wel het recht om (tot 14 dagen na inschrijving) op te zeggen. Daarna ben je gebonden aan de regels die gelden voor alle leden. 

We hopen natuurlijk van niet, maar tegen het einde van het jaar kun je opzeggen. Je dient dan vóór 1 december van het aflopende jaar je lidmaatschap schriftelijk (e-mail) op te zeggen bij de secretaris via siraterces.[antispam].@dedoorslag.nl 

Reglementair en om praktische redenen worden andere vormen van afmelden (via andere personen, mondeling, sms, appje, telefonisch enz.) niet geaccepteerd. Van een afmelding ontvang het lid een bevestiging, waarbij wordt vermeld dat na vier weken de opzegging aan het einde van het jaar definitief is. 

Deze afspraken zijn vastgelegd in het huishoudelijk reglement van de vereniging en in overeenstemming met de regels van de roeibond KNRB. Wanneer je niet of te laat opzegt, ben je automatisch weer lid voor een geheel kalenderjaar (1 januari t/m 31 december). 


Naam: Opzeggen van je lidmaatschap bij NRV De DoorSlag  Download
Type: pdf
Grootte: 282 kB
 

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

Social media

Instagram