logo-nrv-de-doorslag

Lid worden

 

Lid worden van de roeivereniging De DoorSlag

We vinden het altijd leuk om nieuwe leden bij de roeivereniging te verwelkomen! Met of zonder ervaring: je bent welkom! Voorwaarden zijn dat je kan zwemmen en 12 jaar of ouder bent.

Nog geen roeiervaring?

Als je nog niet kan roeien dan word en wil je ervaren of roeien iets voor je is?

Meld je dan hier aan voor twee gratis proefroeilessen. Hieraan zijn geen verplichtingen verbonden. Je krijgt van je aanmelding een autromatisch bericht dat je aanmelding is ontvangen. Daarna wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen van je indeling in een groep van 4 mensen.
Op zaterdag- en zondagochtenden worden tegelmatig, maar minimaal eenmaal per maand, een proefles aangeboden. 

Je wordt dan ontvangen door een van onze ervaren instructeurs. Je krijgt een rondleiding en uitleg over de organisatie en mogelijkheden binnen onze vereniging en onze boten. Daarna ga je eerst op een roeimachine ervaren de roeihouding en roeibeweging. Daarna ga je met de ploeg de boot in en voel je op het water hoe mooi het roeien is, de veiligheid in de boot en wat er zoal komt kijken.

De volgende week ga voor de tweede les met de ploeg en instructeur verder met het roeien.

Aan het einde van die les krijg je een informatieset en kun je of meteen lid worden of de set meenemen en thuis beslissen of je al dan niet lid wilt worden.

Ben nog geen 18 jaar dan stap je de eerste dag al in een skiff (éénpersoonsboot) met een instructeur op het vlot. Dit tijdens de normale trainingsuren van onze jeugd. Ook dan heb je recht op twee gratis proeflessen. 
Vanaf 1 oktober geldt er het winterrooster en dan stap je meteen in een meermansboot omdat skiffen in de winter gebonden is aan het hebben van minimaal roeiniveau 3.

Ben je lid geworden? Dan wordt je in een instructieploeg opgenomen. Onder leiding van een instructeur leer je dan hoe je moet roeien en hoe je veilig het water op kunt. Een instructieploeg voor beginners wordt zo snel mogelijk samengesteld en opgestart. Na jouw aanmelding wordt je in nauw overleg door de roeicommissie in een instructiegroep ingedeeld. In de winter heb je één keer per week les en in de zomer heb je de mogelijkheid ook nog door de week te leren roeien. Benieuwd hoe dat leren roeien verloopt? Lees hier de ervaringsverhalen van onze leden!

Gebruik om je aan te melden het onderstaand formulier Aanmelding proefroeien.

Heb je al roeiervaring of kom je rechtstreeks van een andere roeivereniging?

Heb je wel ervaring met roeien dan kan je een keer langs komen om te roeien waarna we je aan de hand van je niveau indelen in een bestaande ploeg.
Ook hier heb je recht op twee gratis roeimomenten.
De roeicommissie vraagt een van onze examinatoren om de eerste keer aanwezig te zijn en met jou je roeiniveau te bepalen. Met de instructeur bepaal je je keuze voor vrij roeien of afhankelijk van het roeiniveau wordt je of ingedeeld bij een bestaande instructiegroep.

Gebruik om je aan te melden het onderstaand formulier Lidmaatschap. Vanzelfsprekend gaat het lidmaatschap pas in na de eerste twee gratis roeimomenten en per 1e van de volgende maand.

Kosten lidmaatschap

De DoorSlag is een vereniging, wat betekent dat de roeiers die lid zijn van de vereniging van de roei-mogelijkheden (boten, loods, vlot, instructie) gebruik kunnen maken. Er komen dus geen extra kosten bij voor het volgen van de lessen.

De kosten van het lidmaatschap (2021) bedragen € 300,- voor 18+ leden en € 225,- voor jeugdleden (12-18 jaar). Lidmaatschap wordt jaarlijks vastgesteld in de algemene ledenvergadering. Word je in de loop van het jaar lid? Dan wordt de hoogte van het lidmaatschap per kwartaal berekend

Inschrijfformulier proefroeien


Inschrijfformulier lidmaatschap NRV De Doorslag

Ondergetekende verklaart tot wederopzegging lid te willen worden voor lidmaatschap als:

De kosten zijn voor een senior lid € 300, junior lid € 225 (jaar 2021) en begunstiger minimaal € 65 per jaar. Word je lid gedurende het jaar worden de maanden tot einde jaar berekend.

Door ondertekening verklaart u dat u het zwemmen machtig te zijn, gezond te zijn en verzekerd te zijn voor wettelijke aansprakelijkheid. Voor jeugdleden geldt dat een van de ouders voor de inschrijving zich akkoord verklaart.

De roeivereniging is er voor, maar tevens door de leden. Om de verneiging draaiend te houden wordt gevraagd om zich te willen inzetten voor de vereniging. Onderstaand enkele voorbveelden. Wilt u svp aangeven aan welke u mee zou willen werken.  

Indien het lidmaatschap voor een minderjarige is, verzoeken wij onderstaand uw naam en adres plus uw contactgevens te willen verstrekken. 

Beveiligingscode Beveiligingscode

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

Social media

Facebook