logo-nrv-de-doorslag

Lid worden

 

Nieuwe leden

We vinden het super leuk om nieuwe leden bij de roeivereniging te verwelkomen! Met of zonder ervaring, sportief of niet, jong of oud: Van harte welkom! Voorwaarden zijn dat je kunt zwemmen en 14 jaar of ouder bent.

Wil je je inschrijven?  Schrijf je dan in via onderstaande knop of stuur een mail naar: siraterces.[antispam].@dedoorslag.nl.

Inschrijfformulier lidmaatschap

Wil je twee keer (gratis) komen proefroeien? Schrijf je dan in via onderstaande knop in of stuur een mail naar: neieorfeorp.[antispam].@dedoorslag.nl.

Inschrijfformulier proefroeien

Kosten lidmaatschap

De DoorSlag is een vereniging. Als je lid bent, mag je van alle faciliteiten gebruik maken. Wanneer je scullen 1 en sturen 1 hebt behaald mag je ook, met een groepje, op andere momenten gaan roeien dan de instructie momenten. 

Kosten jaarlidmaatschap

De kosten van het lidmaatschap (instructie en vrij roeien) (2024) bedragen € 305,- voor 18+ leden en € 225,- voor jeugdleden (14-18 jaar). Het lidmaatschap wordt jaarlijks vastgesteld in de algemene ledenvergadering. Word je in de loop van het jaar lid? Dan wordt de hoogte van het lidmaatschap per kwartaal berekend.

Kosten 3-maandenlidmaatschap

Het driemaandenlidmaatschap staat open voor roeiers die nog geen enkele ervaring met roeien hebben. Heb je je proeflessen gehad, lijkt het je leuk om te roeien, maar twijfel je nog of je meteen voor een jaar lid wil worden. Je mag je inschrijven voor een 3-maandenlidmaatschap. Je krijgt 3 maanden wekelijks les en betaalt 109 euro (99 euro lidmaatschap + 10 euro adminstratiekosten). Daarna kan je beslissen of je je lidmaatschap omzet in een jaarlidmaatschap. Als je voor besluit om voor een jaar lid te worden, wordt de 99 euro verrekend met het jaarlidmaatschap. 

Via het inschrijfformulier geef je aan of je je wil inschrijven voor een jaarlidmaatschap of 3-maandenlidmaatschap. 

9dafbaea-4069-48e9-9445-1cad670f5ce5

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

Social media

Instagram