Lid worden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lid worden van Roeivereniging de DoorSlag?

We vinden het altijd leuk om nieuwe leden bij Nieuwegeinse Roeivereniging de DoorSlag te verwelkomen! Met of zonder ervaring: je bent welkom! Voorwaarden zijn dat je kan zwemmen en 12 jaar of ouder bent.

Als je nog niet kan roeien dan word je eerst in een instructieploeg opgenomen. Onder leiding van een instructeur leer je dan hoe je moet roeien en hoe je veilig het water op kunt. Een instructieploeg voor beginners wordt minimaal twee keer per jaar samengesteld en opgestart. In de winter heb je één keer per week les en in de zomer heb je de mogelijkheid ook nog door de week te leren roeien. Benieuwd hoe dat leren roeien verloopt? Lees hier de ervaringsverhalen van onze leden!

Heb je wel ervaring met roeien dan kan je een keer langs komen om te roeien waarna we je aan de hand van je niveau indelen in een bestaande ploeg.

Kosten lidmaatschap

De DoorSlag is een vereniging, wat betekent dat de roeiers die lid zijn van de vereniging van de roei-mogelijkheden (boten, loods, vlot, instructie) gebruik kunnen maken. Er komen dus geen extra kosten bij voor het volgen van de lessen.

De kosten van een lidmaatschap bedragen € 290,- voor 18+ leden en € 203,- voor jeugdleden (12-18 jaar). Word je na 1 juli lid, dan betaal je de helft.

© Copyright - Roeivereniging de Doorslag