logo-nrv-de-doorslag

Vertrouwenspersoon

 

Veilig sportklimaat

Bij De DoorSlag vinden we het belangrijk dat alle leden met plezier roeien. Ieder lid moet kunnen roeien in een veilige en gezonde omgeving. Gedrag dat als onveilig wordt ervaren, tolereren we niet. De vereniging zal altijd optreden bij dergelijke ongewenste situaties. Roeien moet voor iedereen leuk blijven. Ongewenst gedrag heeft immers gevolgen voor de betrokkene(n), de sfeer, de sportieve prestaties, het imago van de vereniging en van de Koninklijke Nederlandse Roeibond. 

Het bestuur wil graag op de hoogte worden gebracht als er zich een ongewenste situatie binnen de vereniging voordoet. Maar als je liever (eerst) met een vertrouwenspersoon contact op wil nemen, mag dit uiteraard ook.

De vertrouwenspersoon luistert, ondersteunt en adviseert. Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met deze functionaris over andere onderwerpen. Je melding wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Een vertrouwenspersoon is onafhankelijk gepositioneerd binnen de vereniging en opereert zonder last of ruggespraak. 

De Doorslag heeft twee vertrouwenspersonen:

Wineke Vlek, kelvneiw.[antispam].@yahoo.com of noosrepsnewuortrev.[antispam].@dedoorslag.nl 

Maarten Houwer, (op interim-basis)
De vereniging is nog op zoek naar een tweede vertrouwenspersoon. Ben jij bereid om naast je lidmaatschap je in te zetten voor deze waardevolle taak? Meld je dan bij het bestuur of de huidige vertrouwenspersoon. 

Gedragsregels

Wij hanteren als vereniging de gedragsregels van de KNRB en ons eigen Reglement Ongewenste Omgangsvormen (ROO):

KNRB Gedragsregels-sporters-onderling-KNRB-4.pdf

KNRB code-ongewenste-omgangsvormen.pdf

Centrumveiligesport

Reglement Ongewenste Omgangsvormen

NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

Social media

Instagram