logo-nrv-de-doorslag

Corona protocol

 

Corona protocol

Geplaatst op 14-01-2021  -  Categorie: Algemeen

coronaprotocolNOC*NSF, KNRB en RIVM hebben een dringend advies verstrekt inzake het Coronavirus. Wij doen daarom een beroep op onze leden om jullie gezondheid en dat van anderen niet onnodig in gevaar te brengen. Deze organisatie verzoeken om tot 31 maart a.s. geen sportactiviteiten te organiseren. Maar… in overleg met Viking, Orca en Triton is besloten één lijn in de regio te volgen.

Op basis van het NOC*NSF advies bericht het bestuur dat het volgende momenteel van kracht is. Roeiactiviteiten mogen (nog) plaatsvinden, waarbij tot 31 maart geldt:

• Leden uit de risicogroep worden geadviseerd niet te gaan roeien. Dit zijn Leden die hoesten of verkouden zijn, keelpijn of temperatuurverhoging hebben.

• Een dringend advies is om het proef- en instructie roeien niet te laten doorgaan tot 31 maart a.s. Gebruik je gezonde verstand in deze. Bij twijfel, roei niet. Instructeurs wordt gevraagd de groepen via hun app te informeren of de instructie doorgaat of niet.

• Trek thuis je sportuitrusting aan (dus geen kleren in de kleedkamer hangen)

• Ontsmet de hendels vóór én ná gebruik

• Was je handen vóór én ná het roeien

Het bestuur informeert je bij elke verandering in de situatie, hou je mailbox dus in de gaten. Het kan zo zijn dat van het ene op andere moment wij moeten besluiten dat roeien niet meer is toegestaan. Voor vragen mail naar rettizroov.[antispam].@dedoorslag.nl

 


NRV De DoorSlag

Utrechthaven 1
3433 PN Nieuwegein

ofni.[antispam].@dedoorslag.nl

IBAN: NL42INGB0004431000

Lid KNRB 108

Social media

Facebook